Silmälasit juuri sinun kasvoillesi

Oikeat silmälasikehykset korostavat parhaita puoliasi ja luovat kasvoille uudenlaisen ilmeen.

Silmälaseilla hoidetaan paitsi näköongelmia, niin myös päänsärkyä, silmien siristelyä, kirvelyä, rasittumista, häikäistymistä, silmien kuivumista ja väsymistä.

Valittavanasi on niin huippu- kuin erikoismerkkien kehyksiä erilaisiin tarkoituksiin ja persoonalliseen makuun. Meillä Fenno Optiikassa silmälasien valmistus on suomalaista käsityötä, eikä mitään vaiheita tee robotit liukuhihnalla massatuotantona. Haluamme toimia näin, jotta saat parasta mahdollista laatua lyhyillä toimitusajoilla.

 

Lue lisää Fenno Optiikan sivuilta »

Rodenstock – laatua silmälasilinsseissä

Rodenstockin tarjoama huipputekniikka mahdollistaa parhaan ja toimivimman näkemisen.

Moniteholinssit auttavat kun aikuisnäkö vaivaa

Aikuisnäön oireita on mm. lukenemisen hankaloituminen työpäivän loppupuolella, näön tarkentamisen hankaluudet kun katsot lähelle ja sen jälkeen kauas, sekä yleinen silmien väsymys. Kuten muidenkin linssien, myös sopivien moniteholinssien valintaan vaikuttaa moni asia ja selvitämmekin normaalin näöntutkimuksen ohella sinun näkökäyttäytymiseen sopivan vaihtoehdon.

Linssit reunahiotaan käsityönä Suomessa, minkä ansiosta kannamme ylpeinä Avainlippu-tunnusta. Kotimaisen reunahionnan johdosta meiltä tilatuilla silmälaseilla on nopea toimitusaika ja voimme linssittää uudestaan myös vanhan hyväkuntoisen kehyksen.

Haluatko juuri sinulle täydellisesti mitoitetut linssit ja kehykset?

Keravan Silmäkulmalla on uudenlainen mittaus- ja esittelylaite käytössä. Laitteen avulla silmälasiasiakkaalle mitoitetaan lasit tietokoneohjatusti, huomioiden kehyksen yksilöllinen istuvuus kasvoilla ja sen vaikutus Iinssien optisten keskipísteiden sijaintiin sekä Iinsslen tilausvoimakkuuksiin. Silmälasiasiakas voi halutessaan myös vertailla, miltä maailma tulee näyttämään eri linssivaihtoehdoilla. Laitteella voidaan ottaa myös kuvia eri kehysvaihtoehdoista asiakkaan kasvoilla ja vertailla niitä.

ImpressionlST®3 -Iaitteen avulla silmälasien käyttäjä saa havainnollisen kuvan eri linssi- tai kehysvaihtoehtojen sopivuudesta juuri omaan käyttöön. Esittelylaitteella voidaan myös vertailla erihintaisten Iinssien toimivuutta omilla silmälasiarvoilla.”

Lue lisää Fenno Optiikan sivuilta »

Aurinkolasit

Aurinkolasit kaikkiin tilanteisiin ja tarpeisiin

Aurinkolaseilla on neljä terveydellistä perustehtävää. Ne suojaavat silmiä liialta valolta, haitalliselta UV-säteilyltä, häikäiseviltä heijastuksilta sekä muilta luonnon olosuhteilta kuten viimalta ja lentäviltä pikkuroskilta.

Vaikka kaikkien aurinkolasien perustehtävät ovat samat, niiden ominaisuuksissa on suuria eroja. Siksi on tärkeää valita lasit aina käyttäjän ja käyttötarkoituksen mukaan. Esimerkiksi se, mikä sopii rannalle, ei välttämättä ole paras ratkaisu pyöräilyyn.

Lue lisää Fenno Optiikan sivuilta »

 

Piilolinssit

Valikoimissamme on tunnetuimpien piilolinssivalmistajien, kuten Alconin, CooperVisionin ja ACUVUEn -piilolinssimerkit.

Luonnollisesti autamme oikean linssin valinnassa ja käyttöönotossa.